Zajednički protestni skup ispred Narodne skupštine

Poštovani članovi i prijatelji Vojvođanskog kluba,

nakon sastanka asocijacija poljoprivrednika u Novom sadu, na kome smo učestvovali, dogovoreno je da se protest poljoprivrednika nastavi, ali zajedno sa Pokrajinskom Vladom.

U okviru dogovorenih aktivnosti, koje smo podržali, a delom i inicirali,

Asocijacija poljoprivrednika i Pokrajinska vlada će sutra održati ZAJEDNIČKI PROTESTNI SKUP ispred Narodne skupštine, na koji su pozvanji svi koji smatraju da je ovaj zakon štetan, a za Vojvodinu – poguban.

Protestni skup će se održati  ispred Narodne skupštine Republike Srbije, u četvrtak, 24. decembra 2015. godine, u 12.00 sati.

Održavanje protestnog skupa dogovoreno je na sastanku predsednika Pokrajinske vlade dr Bojana Pajtića i predstavnika Asocijacije poljoprivrednika zbog protivljenja donošenju Izmena i dopuna Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Za zainteresovane iz Novog Sada organizovan je prevoz, u 10.00 sati, ispred glavnog ulaza u zgradu Pokrajinske vlade (doći u 9:30).

Naglašavamo ono što je i poljoprivrednicima bilo važno: iza ovog skupa ne stoji ni jedna pojedinačna stranka, već POKRAJINSKA VLADA KAO ORGAN AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE, NEZADOVOLJNI POLJOPRIVREDNICI VOJVODINE I ONI KOJI IH PODRŽAVAJU.

STOGA VAS POZIVAM DA DOĐETE NA OVAJ SKUP, TIM PRE ŠTO JE I PREVOZ ORGANIZOVAN.

MOLIM SVE KOJI ŽELE DA SE PRIJAVE DA MI SE JAVE TELEFONOM (0631844006).

 

S poštovanjem
Dr Branislava Kostić,
Predsednica Vojvođanskog kluba