Vojvođanska TOLERANCIJA – izbor za koji vredi glasati!

Saopštenje Vojvođanske Tolerancije

Vojvođanska TOLERANCIJA, pokrajinska izborna lista pod rednim brojem 14, kao jedina opoziciona i autentična vojvođanska lista biće najveće i najprijatnije iznenađenje predstojećih vojvođanskih izbora.
Koalicija na čijoj se izbornoj listi nalaze pripadnici svih nacionalnih zajednica Vojvodine je izbor za koji vredi glasati.
Članovi i simpatizeri Vojvođanske partije podržavaju i aktivno učestvuju u kampanji za manjinsku listu pod rednim brojem 14. Vojvođanska TOLERANCIJA.
„Ovom prilikom pozivamo antifašističku i građansku Vojvodinu da 24. Aprila glasa za Vojvodinu i kandidate za poslanike na izbornoj listi koalicije Vojvođanska TOLERANCIJA.
Glas za Vojvođansku TOLERANCIJU nije samo glas protiv ovog ili onog režima, naprotiv, glas za nas je jedno veliko ZA, ZA za opstanak i budućnost Vojvodine i svih njenih ravnopravnih građanki i građana, bez obzira na brojnost ili bilo koju drugu različitost!

Vojvodini su potrebne promene, te promene se neće desiti ukoliko ih ne budu sprovodili Vojvođani. O sudbini Vojvodine nikada više ne sme da se odlučuje u Beogradu ili iz Beograda, zato glasaj za sebe, za svoje, za Vojvodinu! – zaključio je na predizbornom skupu u Somboru prvi na izbornoj listi Vojvođanske tolerancije za vojvođanski parlament Aleksandar Odžić.“

Za VOJVOĐANSKU TOLERANCIJU
Nosilac liste
Aleksandar Odžić, predsednik Vojvođanske partije