Gospodo, malo ste se… preračunali

Danas, kad svi Dačići, Vučići i Bajatovići viču kako „neće dozvoliti da Vojvodina postane otvoreno pitanje“, možemo samo da poručimo: zakasnili ste, gospodo – Vojvodina je već postala i otvoreno i internacionalno pitanje! Najbolji dokaz je činjenica da o tome stalno govorite baš vi! Vojvođani su, napokon, uspeli da na dnevni red javnosti Vojvodine, Srbije, ali i Evrope, stave pitanje položaja Vojvodine u Srbiji.

Pročitaj ceo prilog >>

Zajednički protestni skup ispred Narodne skupštine

Za zainteresovane iz Novog Sada organizovan je prevoz, u 10.00 sati, ispred glavnog ulaza u zgradu Pokrajinske vlade (doći u 9:30).

Naglašavamo ono što je i poljoprivrednicima bilo važno: iza ovog skupa ne stoji ni jedna pojedinačna stranka, već POKRAJINSKA VLADA KAO ORGAN AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE, NEZADOVOLJNI POLJOPRIVREDNICI VOJVODINE I ONI KOJI IH PODRŽAVAJU.

Pročitaj ceo prilog >>

CAR JE GO – Saopštenje povodom istupa akademika Kostića

Činjenica da je jedan akademik, uprkos tome, našao hrabrosti da javno iznese svoj stav, koji protivreči manipulativnoj logici kojom se tema Kosova inače prezentuje javnosti, samo je po sebi značajan čin i mi ga podržavamo.

Vlast može da pokuša bilo šta, a na građanima je da to dozvole ili ne. Ovo je pravi povod da se jasno kaže „NE“.

Pročitaj ceo prilog >>
Trenutna stranica: 1 od ukupno 1112345...10...Poslednja »