Obaveštenje: izmena termina za Razgovor u Klubu

Obaveštavamo Vas da su Razgovori u Vojvođanskom klubu, najavljeni za sutra (četvrtak, 11. aprila, 2019. godine), odloženi na molbu gospodina Živana Berisavljevića, koji smatra da smo ostavili kratko vreme za pripremu članova Kluba za diskusiju, dodajući da on i par drugih članova Kluba, toga dana imaju neodložne obaveze u Beogradu.

Ovakvo odlaganje zakazanih događaja u Klubu nije običaj, ali je Predsedništvo odlučilo da ovoga puta to, ipak, uradimo.

Razlog je, verujemo, opravdan: Razgovori u Klubu, na kojima želimo da sa članstvom i prijateljima Kluba razgovaramo o odnosu Kluba prema Vojvođanskom frontu, je tema o kojoj Predsedništvo Vojvođanskog kluba ima jasan i više puta ponovljen stav, ali želimo da čujemo i mišljenja članova Kluba, kako bismo taj stav potvrdili, ili korigovali. Tim pre, što nekoliko naših respektabilnih članova (najmanje dva) ima mišljenje koje je različito od mišljenja Predsedništva.

Predsedništvo je zauzelo stav da je važno da svi koji imaju stav o ovom pitanju budu u mogućnosti da ga iznesu pred članove, tako da smatramo da je dobro da najavljene Razgovore odložimo, kako bi to moglo i da se ostvari.

Takođe, nikako ne bismo voleli da se diskusija odvija bez prethodno date mogućnosti svim članovima da se za nju pripreme.

Shodno svemu iznetom, razgovori u Klubu će se održati u utorak, 16. aprila 2019. godine od 18h, u prostorijama NS, (Novi Sad, Železnička 28, III sprat).

Tema Razgovora će, kako je već najavljeno, biti „VOJVOĐANSKI KLUB I FORMIRANJE VOJVOĐANSKOG FRONTA“.