Najave druženja i šetanja

Pozivamo Vas da učestvujete u trećim RAZGOVORIMA PETKOM, u dopisništvu Danasa u Novom Sadu.

Tema Razgovora petkom, koje u Vojvođanskom dopisništvu lista Danas i ovog petka organizuju list Danas i Vojvođanski klub je Revitalizacija SPENS-a.

Svoje učešće u razgovorima su potvrdili: Vladimir Isijanov, koordinator nezavisne ekspertske grupe za revitalizaciju SPENS-a i prof. dr Maša Bukurov, članica te grupe, Dobrivoje Boba Antonić, bivši direktor SPENS-a, Miroslav Vasin, potpredsednik Skupštine AP Vojvodine (DS), Robert Kolar, potpredsednik LSV i gradski odbornik, dr Veljko Krstonošić, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke i gradski odbornik.

Poziv za razgovore petkom je upućen i nekadašnjem gradonačelniku Novog Sada koji je bio inicijator gradnje SPENS-a – gospodinu Jovi Dejanoviću i aktuelnom direktoru SPENS-a, mr Milanu Jariću.

Koordinatorke razgovora će, kao i do sada, biti dr Branislava Kostić, predsednica Vojvođanskog kluba i Gordana Nonin, šefica dopisništva Danas-a za Vojvodinu.

Razgovori će biti održani u petak (25. januara 2019), od 15h do 17h, u dopisništvu lista Danas na SPENS-u. POZIVAMO ČITAOCE DANAS-a, ČLANOVE I PRIJATELJE VOJVOĐANSKOG KLUBA I NOVOSAĐANE ZAINTERESOVENE ZA BUDUĆNOST SPENS-a, DA NAM SE PRIDRUŽE I UČESTVUJU U RAZGOVORIMA.

Takođe, pozivamo vas da učestvujete na PROTESTU „1od5MILIONA“, koji će se održati istog dana (petak, 25. januar 2019.), na platou ispred SNP-a.

Dođite TAMO GDE SU NAŠE ZASTAVE! Pokažimo, zajedno, da jesmo protiv ovog režima, ali da smo Vojvođani i da nam je sudbina višenacionalne, autonomne, antifašističke, demokratske i moderne Vojvodine na prvom mestu. Vidimo se ispod Vojvođanskih zastava!