Zajednički poziv

Poštovani prijatelji,

pozivamo Vas na prve RAZGOVORE PETKOM, u orgnanizaciji dopisništva lista „Danas“ za Vojvodinu i „Vojvođaskog kluba“, u petak, 11. januara 2019. godine, od 15h do 18h.

Razgovori će se održa(va)ti u prostorijama lista „Danas“ na SPENS-u (I sprat, ulaz sa stepenica kod Univera).

Naša zajednička akcija ima za clj da omogući neformalno druženje, susrete i razgovore sa prijateljima, uz unapred definisanu temu ili gosta/goste, ali i razgovore bez unapred određene teme i gostiju, kakvi će biti sutrašnji razgovori.

Kao što je na otvaranju rekla šefica dopisništva, Gordana Nonin: „Jedna od naših ambicija je da ovo dopisništvo u Novom Sadu postane i mesto okupljanja i razmene mišljenja građana / prijatelja Danasa.“

Vojvođanski klub podržava list „Danas“, i želi da doprinese okupljanju građana različitih idejnih orijentacija, kojima je zajedničko opredeljenje za demokratiju, slobodu medija i razvijenu, modernu i slobodarsku Vojvodinu.

U vreme održavanja RAZGOVORA PETKOM, svi zainteresovani će moći da kupe Corax-ove kalendare, kao i Zbornik Vojvođanskog kluba

Sutra (11. 01. 2019), Corax-ovi kalendari i Zbornik će moći da se kupe ne samo u vreme RAZGOVORA PETKOM (OD 15h OD 18h), već i pre toga, od 13h.

Gordana Nonin, šefica dopisništva lista „Danas“ za Vojvodinu i
Dr Branislava Kostić, predsednica „Vojvođanskog kluba“