Praznično druženje uz Zbornik

Poštovani prijatelji,

pozivam Vas da se kroz prigodno druženje i zajedničko listanje našeg upravo odštampanog Zbornika, oprostimo od godine koja je na izmaku, u četvrtak (27. decembar 2018.), u Železničkoj ulici, broj 28, III sprat, od 18h. Bilo bi lepo da svi dođete, da se ispričamo, družimo, da zajedno hvalimo i kritikujemo Zbornik.

Posebno pozivam sve naše autore tekstova u Zborniku i recenzente, da dođu, između ostalog i zato da im uručimo njihove primerke Zbornika.

Pozivamo i prijatelje koji (još uvek) nisu članovi Kluba, kao i novoprimljene članove da svakako budu sa nama.

U želji da ovo naše malo druženje bude u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi, pozivam Vas sve da (svako u okvirima svojih mogućnosti i želja), na druženje donesete pića koja imate (alkoholna i bezalkoholna), prigodne poslasitice i slane priloge (pogačice, grickalice, sendviće, „hleba-masti-sa paprikom“…).

Takođe pozivam SVE KOJI SU U MOGUĆNOSTI da uplate donacije za Zbornik na naš novi račun (uspeli smo da pobedimo i državu i njene sulude propise!!!), koji smo otvorili u Credit Agricole banci:

330000001500959950.

Sve koji ne stignu da uplate donacije pre ovog druženja, pozivam da ih  prilože na samom druženju.

Naš Zbornik će se prodavati za 250 dinara, što je tačno polovina cene koštanja (prevagnuo je stav Dragomira Jankova da je sve iznad toga previše, posebno za ljude u manjim sredinama). Upravo stoga, sve dodatne donacije su dobro došle i bićemo zahvalni na njima.

Na kraju, svima Vam želim prijatne i mirne BOŽIĆNE i NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE, uz molbu: iskoristimo praznike da napunimo baterije, trebaće nam puno energije u vremenu koje je pred nama. Sa novim mladim snagama, koje smo u međuvremenu dobili, sa iskustvom koje smo nakupili, ali i sa dragocenim tekstovima koje imamo u Zborniku, verujem da ćemo umeti da se nosimo sa onim što nas čeka.

Model za uplatu

Model za uplatu

Puno pozdrava i do skorog viđenja
Branislava Kostić, predsednica Vojvođanskog kluba