Promocija nove knjige Lasla Vegela

Večeras (četvrtak, 24. maj) u 18:30 je u Bulevar Books-u (Bulevar Mihajla Pupina 6) promocija nove knjige našeg Lasla Vegela.

Prisutnima će se obratiti i autor. Među književnim kritičarima koji će govoriti o knjizi je i gospođa Gordana Nonin, članica Predsedništva Vojvođanskog kluba.

Pročitaj ceo prilog >>

Najava naredne govornice Vojvođanskog kluba, „Federalizam i regionalizam u razvijenim evropskim zemljama“

Najavljujemo Vam sledeću Govornicu Vojvođanskog kluba „Federalizam i regionalizam u razvijenim evropskim zemljama“. Na njoj će o modelima državnog uređenja u Italiji i Nemačkoj govoriti članovi Predsedništva Kluba  Dr Radivoje Jovović i Veljko Milić.

Govornica će se održati u Medija centru Vojvodine (NDNV, Jmaj Jovina 3, I sprat), 15. maja (utorak), u 19:30h.

Pročitaj ceo prilog >>

Najava Tribine u Novom Pazaru

Predsednica Vojvođanskog kluba, dr Branislava Kostić je, u skladu sa jednoglasnom odlukom Predsedništva Vojvođanskog kluba i sugestijama članova Saveta VK, prihvatila poziv SDA Sandžaka da zajedno sa Azemom Vlasijem, govori na tribini koja će biti održana 10. maja 2018. godine u Novom Pazaru.

Pročitaj ceo prilog >>

Predstavljanje knjige „Rat i mit“ Dejana Jovića u Novom Sadu

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predstavljanje knjige „Rat i mit – Politike identiteta u suvremenoj Hrvatskoj“, autora Dejana Jovića. Uz autora, o knjizi će govoriti Milan Podunavac, Ratko Bubalo i Duško Radosavljević.

Predstavljanje se održava u četvrtak, 26. aprila 2018. u 18 sati u amfiteatru Fakulteta za Pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić u Novom Sadu, Bulevar oslobođenja 76.

Pročitaj ceo prilog >>
Trenutna stranica: 1 od ukupno 212