Obaveštenje

Starije fotografije možete pogledati u zasebnoj galeriji Arhiva fotografija Vojvođanskog kluba

Šetnja za Vojvodinu – 29. novembar 2015. u Subotici

29. novembra 2015., na Dan republike SFRJ, održana je prva Šetnja za Vojvodinu u Subotici. Nakon toga je održana i Tribina. Ovi događaji su održani u organizaciji Vojvođanske partije, a Vojvođanski klub je bio gost organizatora.

Sa ove manifestacije, ovde prenosimo fotografije sa dešavanja, kao i integralne tekstove obraćanja Branislave Kostić (predsednice Vojvođanskog kluba) i Dragomira Jankova (člana Predsedništva Vojvođanskog kluba) prisutnima na skupu.

Pročitaj ceo prilog >>

Foto-izveštaj sa šetnje po Fruškoj gori

Sekretarka Vojvođanskog kluba, Ivana Svetlik, je početkom maja organizovala šetnju po Fruškoj gori za zainteresovane članove Vojvođanskog kluba.
Da su se naši članovi lepo družili u šetnji po najpoznatijoj vojvođanskoj planini možete se uveriti iz ovih nekoliko fotografija

Pročitaj ceo prilog >>

Vojvođanski klub obeležio Dan pobede nad fašizmom

Vojvođanski klub je danas obeležio Dan pobede nad fašizmom, polaganjem venca na spomen obeležju „Sloboda“ na Iriškom vencu.

Zajedno sa Vojvođanskim klubom u obeležavanju Dana pobede su učestvovali predstavnici Saveza antifašista Vojvodine, Društva za istinu o NOB i Jugoslaviji – Odbora za Vojvodinu, Vojvođanske partije i Vojvođanskog građanskog centra.

Pročitaj ceo prilog >>