Obaveštenje

Starije fotografije možete pogledati u zasebnoj galeriji Arhiva fotografija Vojvođanskog kluba

Savetovanje uspešno održano

U četvrtak je u Kongresnoj sali novosadskog hotela „Putnik“ održano savetovanje „Vojvodina i Srbija – sto godina posle (1918 – 2018)“. Savetovanje je organizovao „Vojvođanski klub“, NVO iz Novog Sada a na njemu je svoja obraćanja imao rekordan broj učesnika – na temu Vojvodine, do sada u XXI veku. Skup je uspešno završen usvajanjem Zaključaka, koje možete pogledati ovde >>.     Takođe, možete pogledati i kako su mediji propratili ovo savetovanje: BEŠLIN: NACIONALISTI NE BIRAJU SREDSTVA, ŽELE DA ZATRU VOJVODINU 7. Jun 2018, Autonomija.info "Opstanak Vojvodine doslovno doveden u pitanje" SKUP: APEL VOJVOĐANSKIM SNAGAMA NA UJEDINJAVANJE 07 Jun 2018, Autonomija.info "Beograd će saslušati Vojvodinu samo onda i tek onda kada njen glas bude snažan i jedinstven” Skup: Apel vojvodjanskim snagama na ujedinjavanje 07.06.2018 17:05, Beta Skup: Apel vojvodjanskim snagama na ujedinjavanje Zaključci savetovanja „Vojvodina i Srbija – 100 godina posle” 8.6.2018., Pančevo SiTi Savetovanje „Vojvodina i Srbija – 100 godina posle”, održano 7. juna u novosadskom hotelu „Putnik”, u organizaciji Vojvođanskog kluba, završeno je usvajanjem zaključaka koje naš sajt integralno prenosi Veselinov: Ko god je hteo pod srbijansku šajkaču, naj*** je 07.06.2018., N1 Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu i bivši političar Dragan Veselinov ocenio je da bi građani Vojvodine ove godine izglasali nezavisnost te pokrajine, da su pokrajinske vlasti u prethodnih 15 godina radile na pripremi referenduma o nezavisnosti. VESELINOV: KO GOD JE HTEO POD SRBIJANSKU ŠAJKAČU, NAJ*** JE 07.Jun.2018, 19:08, Vesti.rs Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu i bivši političar Dragan Veselinov ocenio je da bi građani Vojvodine ove godine izglasali nezavisnost te pokrajine, da su pokrajinske vlasti u prethodnih 15 godina radile na pripremi referenduma... Pročitaj ceo prilog >>

Šetnja za Vojvodinu – 29. novembar 2015. u Subotici

29. novembra 2015., na Dan republike SFRJ, održana je prva Šetnja za Vojvodinu u Subotici. Nakon toga je održana i Tribina. Ovi događaji su održani u organizaciji Vojvođanske partije, a Vojvođanski klub je bio gost organizatora.

Sa ove manifestacije, ovde prenosimo fotografije sa dešavanja, kao i integralne tekstove obraćanja Branislave Kostić (predsednice Vojvođanskog kluba) i Dragomira Jankova (člana Predsedništva Vojvođanskog kluba) prisutnima na skupu.

Pročitaj ceo prilog >>

Foto-izveštaj sa šetnje po Fruškoj gori

Sekretarka Vojvođanskog kluba, Ivana Svetlik, je početkom maja organizovala šetnju po Fruškoj gori za zainteresovane članove Vojvođanskog kluba.
Da su se naši članovi lepo družili u šetnji po najpoznatijoj vojvođanskoj planini možete se uveriti iz ovih nekoliko fotografija

Pročitaj ceo prilog >>
Trenutna stranica: 1 od ukupno 212