Obaveštenje

Starije fotografije možete pogledati u zasebnoj galeriji Arhiva fotografija Vojvođanskog kluba

Tribina u Zrenjaninu

13. novembra je u Zrenjaninu održana tribina povodom stote godišnjice priključenja Vojvodine Srbiji.
Na tribini su govorili čelnici Vojvođanskog kluba Dr Branislava Kostić, Prof Dr Miroslav Ilić i Dragomir Jankov.

Pročitaj ceo prilog >>

Savetovanje uspešno održano

U četvrtak je u Kongresnoj sali novosadskog hotela „Putnik“ održano savetovanje „Vojvodina i Srbija – sto godina posle (1918 – 2018)“. Savetovanje je organizovao „Vojvođanski klub“, NVO iz Novog Sada a na njemu je svoja obraćanja imao rekordan broj učesnika – na temu Vojvodine, do sada u XXI veku. Skup je uspešno završen usvajanjem Zaključaka, koje možete pogledati ovde >>.     Takođe, možete pogledati i kako su mediji propratili ovo savetovanje: Bešlin: Nacionalisti ne biraju sredstva, žele da zatru Vojvodinu 7. Jun 2018, Autonomija.info "Opstanak Vojvodine doslovno doveden u pitanje" Skup: Apel vojvođanskim snagama na ujedinjavanje 07 Jun 2018, Autonomija.info "Beograd će saslušati Vojvodinu samo onda i tek onda kada njen glas bude snažan i jedinstven” Skup: Apel vojvodjanskim snagama na ujedinjavanje 07.06.2018 17:05, Beta Skup: Apel vojvodjanskim snagama na ujedinjavanje Zaključci savetovanja „Vojvodina i Srbija – 100 godina posle” 8.6.2018., Pančevo SiTi Savetovanje „Vojvodina i Srbija – 100 godina posle”, održano 7. juna u novosadskom hotelu „Putnik”, u organizaciji Vojvođanskog kluba, završeno je usvajanjem zaključaka koje naš sajt integralno prenosi Veselinov: Ko god je hteo pod srbijansku šajkaču, naj*** je 07.06.2018., N1 Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu i bivši političar Dragan Veselinov ocenio je da bi građani Vojvodine ove godine izglasali nezavisnost te pokrajine, da su pokrajinske vlasti u prethodnih 15 godina radile na pripremi referenduma o nezavisnosti. Veselinov: Ko god je hteo pod srbijansku šajkaču, naj*** je 07.Jun.2018, 19:08, Vesti.rs Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu i bivši političar Dragan Veselinov ocenio je da bi građani Vojvodine ove godine izglasali nezavisnost te pokrajine, da su pokrajinske vlasti u prethodnih 15 godina radile na pripremi referenduma... Pročitaj ceo prilog >>

Šetnja za Vojvodinu – 29. novembar 2015. u Subotici

29. novembra 2015., na Dan republike SFRJ, održana je prva Šetnja za Vojvodinu u Subotici. Nakon toga je održana i Tribina. Ovi događaji su održani u organizaciji Vojvođanske partije, a Vojvođanski klub je bio gost organizatora.

Sa ove manifestacije, ovde prenosimo fotografije sa dešavanja, kao i integralne tekstove obraćanja Branislave Kostić (predsednice Vojvođanskog kluba) i Dragomira Jankova (člana Predsedništva Vojvođanskog kluba) prisutnima na skupu.

Pročitaj ceo prilog >>
Trenutna stranica: 1 od ukupno 212