Obaveštenje

na ovoj stranici se ne nalaze informacije o svim Akcijama i manifestacijama Vojvođanskog kluba. Zbog velikog broja članaka, informacije o Šetnji za Vojvodinu 2015, Šetnji za Vojvodinu 2014.  i  Odavanju pošte Vasi Stajiću  su izdvojene u zasebne celine.

Polaganje cveća na spomenik Vasi Stajiću

Ove godine se navršava 139 godina od rođenja gospodina Stajića i 70 godina od njegove smrti. U znak sećanja na Vasu Stajića i dubokog poštovanja za sve što je učinio za Vojvodinu i Vojvođane, pozivamo sve nevladine organizacije, institucije, političke stranke i građane koji poštuju vrednosti i principe koje Vasa Stajić simbolizuje, da nam se pridruže, kako bismo to poštovanje zajedno i iskazali.

Pročitaj ceo prilog >>

Urbicid nad Novim Sadom !

Povodom rušenja zgrade u Narodnih herjoja 1 i jermenskog spomen-obeležja, Vojvođanski klub je podelio letak, a delove njegovog sadržaja je pročitala Predsednica Vojvođanskog kluba, dr Branislava Kostić na manifestaciji „Jermenski dani“.

Razlog i neposredni povod za održavanje ove manifestacije, zapravo jednog vida uličnog protesta, bilo je baš navedeno rušenje, koje se u letku kvalifikuje kao Urbicid.

Pročitaj ceo prilog >>

Zajednički protestni skup ispred Narodne skupštine

Za zainteresovane iz Novog Sada organizovan je prevoz, u 10.00 sati, ispred glavnog ulaza u zgradu Pokrajinske vlade (doći u 9:30).

Naglašavamo ono što je i poljoprivrednicima bilo važno: iza ovog skupa ne stoji ni jedna pojedinačna stranka, već POKRAJINSKA VLADA KAO ORGAN AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE, NEZADOVOLJNI POLJOPRIVREDNICI VOJVODINE I ONI KOJI IH PODRŽAVAJU.

Pročitaj ceo prilog >>

Foto-izveštaj sa šetnje po Fruškoj gori

Sekretarka Vojvođanskog kluba, Ivana Svetlik, je početkom maja organizovala šetnju po Fruškoj gori za zainteresovane članove Vojvođanskog kluba.
Da su se naši članovi lepo družili u šetnji po najpoznatijoj vojvođanskoj planini možete se uveriti iz ovih nekoliko fotografija

Pročitaj ceo prilog >>
Trenutna stranica: 1 od ukupno 212